Winkelwagen 0
€ 0,00

Zaklampen op Batterij

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 13-18 van 31

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 13-18 van 31

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Survival zaklamp

Bent u op zoek naar een survival zaklamp? Dan bent u bij Survivalwinkel.nl aan het juiste adres. Als de survival specialist van Nederland hebben wij namelijk een breed aanbod aan zowel oplaadbare zaklampen als zaklampen op batterij. Veel van onze producten zijn getest door experts in het werkveld zelf, waardoor we de kwaliteit en functionaliteit van onze producten kunnen garanderen. Daarnaast zijn we als survival specialist constant op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt. Hierdoor zijn we in staat om ons assortiment actueel te houden en u constant de beste en nieuwste producten te bieden. Dit alles maakt dat liefhebbers van een goede uitrusting, zoals een survival zaklamp, ons al jarenlang weten te vinden. 

Oplaadbare survival zaklamp

Wilt u graag een oplaadbare survival zaklamp kopen? Dan bent u hier goed, want wij bieden oplaadbare survival zaklampen van bekende merken zoals Fenix, Nitecore en Olight. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Fenix WF26R Oplaadbare LED Zaklamp 3000 ANSI Lumen. De Fenix WF26R kan omschreven worden als een professionele en krachtige oplaadbare LED zaklamp met 4 verschillende lichtstanden. De zaklamp is eenvoudig en snel op te laden met het laadstation dat simpel bevestigd kan worden aan de muur of in de auto. De Fenix WF26R heeft een maximale lichtsterkte van 3000 lumen en een bereik van ongeveer 450 meter. Daarnaast weegt deze survival zaklamp slechts 150 gram waardoor die ook goed mee te nemen is in uw uitrusting zonder dat u er extra hinder van ervaart. Bij deze survival zaklamp komt daarnaast vijf jaar garantie. 

Survival zaklamp op batterij

Heeft u liever een survival zaklamp op batterij? Ook dan hebben wij verschillende opties voor u van toonaangevende merken zoals Nebo, Fenix en Olight. Neem bijvoorbeeld de Nebo Newton 1500 Led Zaklamp. Dit is een krachtige Led Zaklamp met maximaal 1500 lumen lichtopbrengst. Deze survival zaklamp heeft een robuuste aluminium behuizing waardoor die goed tegen een stootje kan. Ideaal voor tijdens het survivallen dus. Daarnaast beschikt deze survival zaklamp over een zoom functie waarmee u tot wel 4 keer kunt inzoomen. De Nebo Newton 1500 zaklamp is waterresistant en valbestendig tot 1 meter hoogte. Deze survival zaklamp is een betrouwbare keuze voor overheidsinstanties zoals de politie, handhaving en hulpverleners. Daarnaast is het ook een populaire keuze voor survival professionals en particulieren die behoefte hebben aan een kwalitatieve survival zaklamp. 

Bestellen bij Survivalwinkel.nl

Wilt u graag een survival zaklamp bij ons bestellen? Doe dat dan eenvoudig en snel in onze webshop, dan ontvangt u binnen 24 uur een orderbevestiging van ons. Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze survival zaklampen? Neem dan gerust contact met ons op, dan helpen we u graag verder. Als de survival specialist van Nederland staan wij voor u klaar.