Winkelwagen 0
€ 0,00

Gereedschap en Tools

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 25-30 van 242

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 25-30 van 242

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Survivaltools

Doet u regelmatig aan survivallen? Dan weet u als geen ander hoe belangrijk de juiste survivaltools kunnen zijn. Als de tactische specialist van Nederland hebben wij een breed aanbod aan survivaltools, zodat iedereen veilig en voorbereidt op pad kan gaan. Ons aanbod loopt uiteen van messen en gereedschap, tot aan oplaadbare zaklampen en zaklampen op batterij. Daarnaast hebben we ook nog diverse multitools in ons assortiment en bieden we producten voor kampeerverlichting aan. Voor het vinden van de beste survivaltools bent u bij Survivalwinkel dus aan het juiste adres.

Gereedschap

Tijdens het survivallen kunnen zich veel situaties voordoen waaruit u zich zonder het juiste gereedschap niet kunt redden. Denk aan het hakken van hout waarmee u een vuurtje kunt maken. Ideaal in zo’n soort situatie is dan bijvoorbeeld de Brusletto Kikut Outdoor Kloofbijl, een robuuste en scherpe bijl voor het kloven van hout voor een kampvuur. De bijl heeft een kop van gehard staal waardoor die ook gebruikt kan worden voor het verwerken van andere natuurlijke materialen. Daarnaast heeft de bijl een steel van composiet, waardoor er meer kracht gebruikt kan worden zonder dat de steel breekt. De bijl kan met één hand gebruikt worden en is vrij licht qua gewicht, waardoor die goed mee te nemen is als survivaltool. Deze survivaltool wordt geleverd met een kunststof houder om hem veilig te kunnen vervoeren.

Survivalmessen

Tijdens het survivallen is het handig om diverse survivaltools bij u te dragen. Een survivaltool die in ieder geval niet kan ontbreken is een survival mes. Een mes is namelijk bruikbaar in veel verschillende situaties. Neem bijvoorbeeld de Smith & Wesson Search & Rescue CKSUR1, een praktisch en compact mes voor het eenvoudig en goed snijden van diverse materialen. Dit mes is voorzien van een aluminium handgreep waardoor die comfortabel in de hand ligt tijdens het snijden. Daarnaast heeft die een lemmet gemaakt van high carbon staal en wordt het mes geleverd inclusief een slijpsteen, waarmee u het mes te allen tijde scherp kunt houden. Verder zitten alle features van dit mes opgeborgen in een nylon beschermschede met opberg vak, zodat u alles veilig en eenvoudig bij u kunt dragen.

Survivaltools bestellen

Heeft u interesse in één van onze professionele survivaltools? Bestel ze dan direct in onze webshop, dan ontvangt u binnen 24 uur een orderbevestiging van ons. Let wel op, messen verkopen wij uitsluitend aan personen van 18 jaar of ouder. Om deze reden is bij de aankoop van een mes een verificatie van uw legitimatie vereist. Deze kunt u sturen naar info@firstcarecompany.nl. Vragen over het bestellen of interesse in een van onze vele andere producten? Neem dan gerust contact met ons op, dan helpen wij u graag verder!