Winkelwagen 0
€ 0,00

Kleding

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 7-12 van 209

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 7-12 van 209

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Survival kleding

Bent u op zoek naar professionele en kwalitatieve survival kleding? Dan bent u bij Survivalwinkel.nl aan het juiste adres. Als de tactische specialist van Nederland leveren wij al ruim 15 jaar survival kleding aan politie, defensie en zelfs particulieren. Doordat onze producten veelal zijn getest door experts in het werkveld, kunnen we de kwaliteit en professionaliteit van onze producten garanderen. Dat is een van de redenen dat liefhebbers van survival kleding en – uitrusting ons al jarenlang weten te vinden. Bij Survivalwinkel.nl denken we graag met u mee en houden we rekening met uw wensen en behoeften. Op deze manier vinden we samen de meest geschikte survival kleding voor u.

Ons aanbod aan survival kleding

Bij Survivalwinkel.nl hebben we, zoals onze naam al doet vermoeden, een breed aanbod aan survival kleding. Kijk bijvoorbeeld eens naar ons aanbod aan bovenkleding, met onder andere jassen, truien en T-shirts. Zo hebben we de T.O.R.D Longsleeve Zip Shirt van het merk Outrider Gear. Een uiterst comfortabel shirt met lange mouwen dat is voorzien van goed ademend materiaal. Het shirt biedt een hoge mate van bewegingsvrijheid wat hem ook uiterst geschikt maakt voor het dragen tijdens dagelijkse bezigheden en zelfs tactische missies. Daarnaast is dit shirt ook goed beschikt tegen koude weersomstandigheden en wordt transpiratievocht snel afgevoerd. Niet op zoek naar een trui of sweater maar naar een jas? Neem dan eens een kijkje bij ons aanbod aan tactische jassen met onder andere de Padded Softshell Hoody zwart. Deze jas is waterafstotend en winddicht en is mede daardoor één van de bestsellers uit ons assortiment. Een goede keus dus wanneer u op zoek bent naar survival kleding.

Sport en thermokleding

In ons aanbod aan survival kleding zitten ook diverse sport- en thermoproducten. Zo hebben we bijvoorbeeld de Tricorp Functioneel Thermo Shirt Zwart. Een shirt met een uiterste hoge thermische werking dat ervoor zorgt dat uw lichaam tijdens milde en koude weersomstandigheden op temperatuur blijft. Dit thermoshirt is voorzien van een optimale temperatuur regulatie en is daarnaast ook nog vochtregulerend, ademend en antibacterieel. Op zoek naar een broek die hierbij past? Bestel dan de Tricorp Thermo Broek Zwart, een uiterst comfortabele thermobroek met een perfecte pasvorm dankzij zijn stretch materiaal. Daarnaast is deze broek, net als de thermotrui, vochtregulerend, ademend en antibacterieel. Voor survival kleding dat ook gedragen kan worden tijdens het sporten bent u bij Survivalwinkel.nl dus op de juiste plek.

Contact voor survival kleding

Heeft u interesse in onze survival kleding? Aarzel dan niet en bestel het direct in onze webshop, dan ontvangt u binnen 24 uur een orderbevestiging van ons. Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze producten? Neem dan gerust eens contact met ons op of kom langs in onze showroom in Deventer, dan helpen wij u graag verder.