Winkelwagen 0
€ 0,00

Tarpen

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 13-18 van 21

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 13-18 van 21

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Tarp kopen

Wilt u graag een betrouwbare en kwalitatieve tarp kopen? Dan bent u bij Survivalwinkel.nl aan het juiste adres. Een tarp is een veel gebruikt onderdeel tijdens bijvoorbeeld het kamperen. Door een tarp te kopen en te gebruiken creëert u namelijk extra leefruimte rondom uw tent. Daarnaast beschermt een tarp tegen de regen en de wind, maar biedt het op extreem warme dagen ook bescherming tegen de zon en de hitte. Als de uitrustingsspecialist van Nederland weten wij als geen ander hoe belangrijk een tarp daarom kan zijn. Het is dan ook niet voor niets dat liefhebbers van een goede uitrusting ons al jarenlang weten te vinden. Een tarp kopen doet u dus bij Survivalwinkel.nl.

Tarp kopen van Survivalwinkel.nl

Bij Survivalwinkel.nl hebben we een breed aanbod als het aankomt op een tarp kopen. Hierbij kunt u denken aan tarpen in verschillende groottes, in diverse kleuren en voor uiteenlopende prijzen. Hierdoor zit er voor eenieder wel een geschikte tarp tussen. Neem bijvoorbeeld de Tarp Olive, een veelzijdige outdoor tarp. Deze tarp is 500 bij 600 centimeter en biedt daarom veel bescherming en beschutting tijdens outdoor activiteiten. Hierbij kunt u denken aan beschutting tegen de zon, wind en de regen. Naast dat een tarp extra leefruimte biedt en een extra dak boven het hoofd kan zijn, is het ook mogelijk om een tarp te gebruiken als grondzeil. Hier kunt u dan uitrusting veilig op neerleggen of bijvoorbeeld een vuurtje maken met behulp van een vuurschaal. Liever een wat kleinere tarp kopen? Dan is de Tarp Flecktarn 300x300cm een goede optie. Deze tarp is compact en licht en daardoor eenvoudig mee te nemen in uw uitrusting.

Meer dan tarpen kopen

Bij Firstcarecompany kunt u uiteraard veel meer dan alleen een tarp kopen. Als de uitrustingsspecialist van Nederland hebben wij namelijk een breed aanbod op het gebied van survival en uitrustingen. Zo bieden wij diverse kledingstukken, tools en gereedschap maar ook producten geschikt voor het kamperen. Daarnaast hebben wij ook op tactisch gebied het één en ander in ons assortiment. Hierbij kunt u denken aan producten voor sport en spel zoals airsoft. Bij Firstcarecompany kunt u dus voor veel meer terecht dan alleen een tarp kopen.

Contact of bestellen

Wilt u graag bij ons een tarp kopen? Bestel deze dan direct in onze webshop, dan ontvangt u binnen 24 uur een orderbevestiging van ons. Vragen of meer weten over één van onze vele producten? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze winkel in Deventer, dan helpen we u graag verder.