Winkelwagen 0
€ 0,00

Tarpen en Bivak

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 19-24 van 29

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 19-24 van 29

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Tarpen

Wist u dat het toevoegen van tarpen de meest veelzijdige toevoeging op je uitrusting? Het gebruiken van een tarp brengt je dichter bij je omgeving en zorgt ervoor dat je beschermd bent tegen de weerselementen. Tarpen zijn zeer veelzijdig en kunnen voor allerlei doeleinden worden gebruikt. Zo kan een tarp gebruikt worden als luifel voor een tent op de camping, maar natuurlijk ook als zonnescherm in de tuin. Dankzij een luifel creëert u extra leefruimte. Wanneer het regent kan u hieronder bijvoorbeeld omkleden of koken. Natuurlijk is het ook ideaal voor het opbergen van natte kleding en schoenen zodat deze niet mee te tent in hoeven. Kortom schikt het dus voor meerdere doeleinden.

Kies uit een breed assortiment aan tarpen

Survivalwinkel beschikt over een breed assortiment aan tarpen. Ons aanbod bestaat uit meerdere varianten en merken aangezien tarpen voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden. Een tarp kan ook als minimalistisch onderkomen. Denk dan bijvoorbeeld als beschutting tegen de wind en de regen zorgen ervoor dat u ’s nachts droog kan slapen in een slaapmat. Ook zijn tarpen vaak lichter dan een tent. Daarnaast is het ook compacter te vervoeren. Vanwege al deze redenen is een tarp een populair onderkomen voor kampeerders die reizen met een lichte bepakking. Heeft u er al eentje in bezit? Neem anders eens een kijkje tussen ons aanbod.

Tarp Olive

Als we u kunnen voorzien van advies, welke uitrusting wij zullen aanraden, dan is het onze tarpaulin olive. Deze tarp is ideaal voor miitaire doeleinden en tactische inzetten. Door de lichte samenstelling van de tarp en de mogelijkheid om snel een onderkomen op te zetten tijdens missies in het veld is de tarp onmisbaar in verschillende legeronderdelen. Natuurlijk zijn de tarps in verschillende camouflage kleuren verkrijgbaar bij Survivalwinkel. We moeten wel vermelden dat deze uitrusting minder beschermt dan een tent doordat je niet rondom afgeschermd bent door de opzet van de tarp.

Tarpen vindt u bij Survivalwinkel!

U vindt bij Survivalwinkel tarpen die u zoekt. We zijn in staat om u te verzekeren van de hoogste kwaliteit en uitstekende service. Plaatst u een bestelling? Dan ontvangt u binnen 24 uur een bestelbevestiging van ons. De minimale orderleeftijd is 18 jaar. Gaat uw voorkeur uit naar persoonlijk en professioneel advies? Neem dan gerust eens een kijkje in ons fysieke winkel in Deventer. Wij staan u te allen tijde te woord. Wilt u aanvullende informatie of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.