Winkelwagen 0
€ 0,00

Uitrusting

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 19-24 van 356

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 19-24 van 356

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Bushcraft uitrusting

Op zoek naar professionele en kwalitatieve bushcraft uitrusting? Dat begrijpen we bij Survivalwinkel.nl maar al te goed. Het bij u dragen van juiste uitrusting kan in moeilijke situaties namelijk hét verschil maken. Om die reden leveren wij, als de tactische specialist van Nederland, al ruim 15 jaar uitrustingen aan de politie, defensie, handhaving en beveiliging. Ook particulieren helpen wij uiteraard graag verder in hun zoektocht naar bushcraft uitrusting. Onze materialen en uitrustingen zijn getest door experts in het werkveld, waardoor we in staat zijn om enkel de beste kwaliteit producten te leveren. Liefhebbers die goede uitrusting waarderen weten ons daarom ook al jaren te vinden.

 

Ons aanbod aan bushcraft uitrusting

Bij Survivalwinkel.nl hebben we een zeer breed aanbod aan bushcraft uitrusting. Uiteenlopend van kleding en zonnebrillen, tot aan eerste verrekijkers, ghillie suits en rugzakken & tassen. Neem bijvoorbeeld One Strap Assault Pack Slingbag, een tas met maar liefst 32 liter aan opbergruimte voor al uw uitrusting of persoonlijke bezittingen. De achterzijde van deze tas is bevat ventilerend materiaal en biedt tegelijkertijd extra comfort. Daarnaast is de tas voorzien van een enkele diagonale schouderband met padded ondersteuning. Heeft u behoefte aan een tas die ook geschikt voor professioneel en tactischegebruik? Kijk dan eens naar de 5.11 Rush 12.0 Tactische Rugzak Ranger Green, een lichte en comfortabele tas met 24 liter aan opbergruimte. De tas heeft maar liefst 36 opbergvakken en biedt mede hierdoor genoeg opbergruimte voor woon-werkverkeer, dagtochten en zelfs tactische missies.  

 

Eerst hulp artikelen

In ons assortiment van bushcraft uitrusting zitten ook veel artikelen voor de eerste hulp. Wanneer u gaat survivallen, op tactische missies gaat of simpelweg gaat kamperen zit een ongeluk in een klein hoekje. Het bij u dragen van de juiste eerste hulp artikelen kan dan het verschil maken. Daarom bieden wij bijvoorbeeld de Tatonka First Aid Kit Mini Black. Met deze set aan eerste hulp artikelen bij u in de basis compleet voorbereidt op incidenten waarbij mensen gewond raken. Of het nou gaat om een fatale bloeding of andere lichamelijke lasten, met deze set kunt u direct de benodigde zorg verlenen. 

 

Contact voor bushcraft uitrusting

Heeft u interesse in een van onze producten voor bushcraft uitrusting? Neem dan gerust eens contact met ons op of kom naar onze winkel in Deventer, dan helpen we u graag verder. Liever zo snel mogelijk uw bushcraft uitrusting in huis? Dat kan ook, bestel het dan in onze webshop, dan ontvangt u binnen 24 uur een orderbevestiging van ons.