Winkelwagen 0
€ 0,00

Bescherming

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 78

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 78

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Airsoft bescherming

Airsoft mag dan geen gebruiken maken van echte munitie, goede bescherming is en blijft een belangrijke vereiste, al is het maar om het realisme van een gevecht na te bootsen. Survivalwinkel.nl verkoopt – naast andere Airsoftbenodigdheden – de juiste bescherming om Airsoft uit te oefenen. Dit doen we aan zowel overheidsdiensten als particulieren*.

*het betreft hier de uitrusting en niet de wapens

Wat is Airsoft?

Airsoft is van origine een schietsport, maar wordt door het leger en de politie vaak ingezet voor trainingsdoeleinden. De focus bij Airsoft ligt voornamelijk op het realistisch nabootsen van een echt gevecht of een echte strijd. Airsoftgeweren zijn haast identiek aan echte geweren en men noemt ze dan ook replica’s. Het verschil zit in de munitie: Airsoftgeweren schieten kleine balletjes af die relatief ongevaarlijk zijn. De uitrusting bij Airsoft is soms zelfs volledig hetzelfde als die bij daadwerkelijke operaties wordt gebruikt.

Assortiment Airsoft bescherming

Voor deze schietsport bieden wij dus onder andere de bescherming. Waaruit dit assortiment bestaat, zetten we voor u op een rij.

Gezichtsbescherming:

1. Helmen. De helm is ’s werelds belangrijkste Airsoft beschermingsuitrusting. Deze beschermt uw schedel en een groot gedeelte van uw hoofd tegenvallen, stoten of tikken. Vooral relevant voor het weren van de balletjes uit een Airsoftgun en onverwachte uitsteeksels als daken of takken.

2. Brillen en goggles. ‘Goggles’ zijn veiligheidsbrillen en beschermen u tegen oogschade. Wanneer uw oog tijdens Airsoft geraakt wordt door een balletje, kan dit tot blindheid leiden. Een veiligheidsbril dus een vereiste.

3. Gezichtsmaskers. In tegenstelling tot een helm, beschermt een gezichtsmasker uw gezicht (in plaats van uw hoofd). Met de stof die wij gebruiken zorgen we ervoor dat u even makkelijk kan blijven ademen.

Lichaamsbescherming:

1. Snijwerende en tactische handschoenen. Beide dienen er toe uw handen te beschermen, maar er bestaat een duidelijk verschil: snijwerende handschoenen focussen puur op de bescherming van de hand, terwijl tactische handschoenen iets minder bescherming bieden, maar bijvoorbeeld wel touchscreens kunnen bedienen.

2. Knie- en elleboogbeschermers. Deze Airsoft bescherming dient er toe de ergste klappen op te vangen bij een val. Daarnaast voorkomen ze vervelende wonden.

Contact

Naast bescherming voor Airsoft, verkopen we pouchers- en patroonhouders, plate carriers, tactische vesten en vuurwapen holsters voor Airsoft. Heeft u vragen over deze producten of een van onze andere productcategorieën of diensten? Neem dan gerust contact met ons op, dan beantwoorden wij al uw vragen.