Winkelwagen 0
€ 0,00

Sport en Spel

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 56

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 56

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Survival sport

Bij Survivalwinkel.nl hebben we alles op het gebied van survivallen. Hier zitten ook producten bij die geschikt zijn voor een survival sport. Als de tactische specialist van Nederland hechten wij ook waarde aan plezier en bewegen. Want naast producten om te overleven in het wild en tactische uitrustingen, voorzien wij u ook graag van sportieve producten. In ons assortiment aan survival sport zitten onder andere producten voor darten en schietsporten. Voor alles op het gebied van survivallen bent u bij Survivalwinkel.nl dus aan het juiste adres.

Survival sport: schietsporten

Bij Survivalwinkel.nl hebben we verschillende producten speciaal voor schietsporten. Schietsporten zoals paintball en airsoft zijn populaire survival sporten en worden door zowel professionals als amateurs veel gespeeld. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan overheidsinstanties zoals de politie of de marechaussee die gebruik maken van airsoft tijdens hun tactische oefeningen. In ons aanbod voor schietsporten vindt u onder andere producten voor gezichtsbescherming, wapentassen, schietdoelen en producten voor wapenonderhoud. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Invader Gear Steel Half Face Mask, een gezichtsmasker dat speciaal is ontworpen voor de bescherming van uw neus en mond. Het masker zit zeer comfortabel en sluit goed aan op uw gezicht. Daarnaast is die voorzien van een goede ventilatie, waardoor u ook eenvoudig kunt blijven ademen. Hierdoor ervaart u weinig tot geen hinder en is uw gezicht, in combinatie met een schietbril en helm, tijdens een survival sport goed beschermd.

Targets en schietdoelen

Onder het motto, oefening baart kunst, bieden we bij Survivalwinkel.nl ook diverse target en schietdoelen aan. Target en schietdoelen worden veel gebruikt bij survival sporten omdat het mensen traint beter en gerichter te schieten. Neem bijvoorbeeld onze bewegende targets voor luchtdrukwapens. Deze negen bewegende metalen targets zijn een ware uitdaging voor een schutter. Wanneer er een target geraakt wordt klapt deze naar achter, hierdoor komt er extra energie vrij waardoor de overige targets blijven draaien. Liever een wat simpeler schietdoel? Dan is onze schietkast op standaard wellicht iets voor u. Deze schietkast is voorzien van zes doelen die naar achter klappen wanneer ze geraakt worden. Een goede keuze dus wanneer u net begint met schietsport als survival sport.

Contact Firstcarecompany

Heeft u interesse in één van onze producten voor survival sport? Bestel ze dan direct in onze webshop, dan ontvangt u binnen 24 uur een orderbevestiging van ons. Heeft u vragen of wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze showroom in Deventer, dan helpen we u graag verder.