Winkelwagen 0
€ 0,00

Campeerverlichting

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Camping verlichting

Wanneer u in het donker om uw tent loopt, is het handig als u een lamp bij de hand heeft. In bosrijke omgevingen is het namelijk vaak lastig om te zien waar u kunt lopen. Tijdens het kamperen is goede camping verlichting daarom essentieel. Bij Survivalwinkel.nl begrijpen wij het belang van kwalitatief hoogwaardige camping verlichting, daarom bieden wij een assortiment aan met producten van uitstekende kwaliteit.

Soorten camping verlichting

We begrijpen dat niet iedereen dezelfde wensen heeft bij het aanschaffen van camping verlichting. Survivalwinkel biedt daarom verschillende soorten camping verlichting aan. Zo zit er voor iedereen een geschikt model tussen. Kiest u voor oplaadbare verlichting of vindt u het belangrijker dat het product een compact model is? Bij Survivalwinkel hebben we het allemaal.

Nite Ize Radiant 400L Camping Lantaarn

Zoekt u een zeer compacte campinglamp? Dan is de Nite Ize perfect! Deze lamp is compact waardoor het beperkte ruimte inneemt in uw tas. De lamp kan zowel geplaatst worden op een tafel als op de grond, maar kan ook worden opgehangen met de handige musketonhaak. De brandduur van deze lamp is 795 uur op lichtstand low. Met 3x een D-cell batterij kunt u daarna weer genieten van het licht.

Fenix CL30R Oplaadbare Campinglamp 650 lumen

Is een krachtige en oplaadbare camping lamp wat u zoekt? Dan is de Fenix CL30R voor u geschikt. Met 650 lumen kan deze camping verlichting een gebied met een diameter van 35 meter verlichten. Daarnaast kan deze lamp 300 uur branden op de eco stand.

Meer dan alleen camping verlichting

Naast camping verlichting beschikken wij ook nog over andere soorten verlichting. Denk bijvoorbeeld aan zaklampen en hoofdlampen. Zaklampen hebben we zowel oplaadbaar als met batterij. Een hoofdlamp is nuttig wanneer u graag uw handen vrij wilt hebben.

Survivalwinkel.nl

Al meer dan 15 jaar is survivalwinkel de tactische specialist in Nederland. Wij beschikken over een ruim assortiment met uitrusting voor politie, defensie, handhaving, beveiliging en ambulancepersoneel. Daarnaast zijn ook particulieren bij ons welkom! Producten en materialen die wij verkopen worden eerst getest door collega’s uit het werkveld zelf, zo kunnen wij de beste kwaliteit garanderen.

Camping verlichting bestellen

Heeft u een camping lamp gezien die u aanspreekt? Bestel hem dan direct via onze webshop! Binnen 24 uur na aankoop ontvangt u dan van ons een orderbevestiging en wij proberen de order (als deze voorradig is) dezelfde dag nog te versturen. Naast onze online webshop bent u ook van harte welkom in onze showroom in Deventer! Heeft u nog vragen over camping verlichting? Neem dan gerust contact met ons op!