Winkelwagen 0
€ 0,00

Outdoor Cooking

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-6 van 7

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-6 van 7

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina

Outdoor cooking

Bent u graag in de buitenlucht en doet u daarom regelmatig aan outdoor cooking? Dat begrijpen we bij Survivalwinkel.nl maar al te goed. Als dé survivalspecialist van Nederland weten wij als geen ander hoe fijn het is om in de natuur te zijn. Wanneer u aan het survivallen bent of gewoon aan het genieten in de wilde natuur, is het echter wel belangrijk om goed te blijven eten. Outdoor cooking is daar een belangrijk onderdeel van. Met goede en betrouwbare producten die geschikt zijn voor outdoor cooking zorgt u ervoor dat u te allen tijde in staat bent om goed voor uzelf te zorgen op het gebied van voeding.

Outdoor cooking bij Survivalwinkel.nl

Bij Survivalwinkel.nl hebben we diverse producten die geschikt zijn voor outdoor cooking. Denk hierbij aan verschillende vuurschalen, roosters om op te koken en outdoor gasbranders. Kijk bijvoorbeeld naar de UCO Firebowl, deze vuurschaal is in combinatie met een grillrooster ideaal om te gebruiken als BBQ. De UCO Firebowl is gemakkelijk in en uit te schuiven om als vuurschaal te gebruiken tijdens outdoor cooking in de open natuur. In de vuurschaal kunnen diverse brandbare materialen zoals hout, kolen en tinder veilig gebruikt worden. Daarnaast is de vuurschaal, dankzij zijn opvouwbare design, eenvoudig en compact te vervoeren in uw uitrusting. De vuurschaal heeft uitgeklapt een diameter van 28 cm, ingeklapt van 16 cm en weegt nog geen 300 gram. Een vuurschaal moet natuurlijk wel aangestoken worden en daarom bieden we bij Survivalwinkel.nl de Spider Butaan Propaan Gasbrander. Een compacte en handzame gasbrander om tijdens uw outdoor omzwervingen onderweg te kunnen koken. Deze gasbrander voor outdoor cooking past op bussen met een schroefsluiting en beschikt over een piëzo ontsteking voor het betrouwbaar en efficiënt laten ontbranden van de brander. De gasbrander is eenvoudig te installeren en is daarna zeer gebruiksvriendelijk. Met zijn compacte en handzame design is het een ideaal product om mee te nemen in uw uitrusting voor outdoor cooking.

Bestellen bij Survivalwinkel.nl

Wilt u graag één van onze producten voor outdoor cooking bestellen? Dat begrijpen we bij Survivalwinkel.nl maar al te goed. Veel van onze producten zijn namelijk getest door experts in het werkveld zelf, waardoor we de kwaliteit en functionaliteit van deze producten kunnen garanderen. Daarnaast zijn we als survivalspecialist constant op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt, waardoor we ons assortiment actueel en relevant weten te houden. Bestel daarom eenvoudig en snel in onze webshop, dan ontvangt u binnen 24 uur een orderbevestiging van ons. Heeft u nog vragen over outdoor cooking of èén van onze vele andere producten? Neem dan gerust contact met ons op, dan helpen we u graag verder.