Winkelwagen 0
€ 0,00

Hoofdlampen

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 15

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 15

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina

Beste hoofdlamp

Bent u op zoek naar de beste hoofdlamp? Stop dan maar met zoeken want bij Survivalwinkel.nl hebben we diverse hoofdlampen in ons assortiment van hoge kwaliteit. Als de survivalspecialist van Nederland weten wij als geen ander hoe belangrijk het hebben van de beste hoofdlamp kan zijn. Met een hoofdlamp bent u namelijk in staat om in het donker extra licht te creëren, zonder daarbij in te leveren op uw flexibiliteit. Het dragen van een hoofdlamp levert namelijk weinig tot geen hinder op en daarnaast bent u in staat om uw handen vrij te houden. Dit maakt het gebruiken van de beste hoofdlamp erg handig.

Beste hoofdlamp van Led Lenser

Bij Survivalwinkel.nl bieden we diverse hoofdlampen van ] hoogstaande merken zoals Olight, Princeton Tec, Nite Ize en Led Lenser. Met dit brede aanbod zijn we in staat om iedereen de beste hoofdlamp te bieden. Neem bijvoorbeeld de LED Lenser H19R Core Oplaadbare LED Hoofdlamp, een extreem krachtige oplaadbare LED hoofdlamp met maar liefst 3500 lumen aan licht. Deze hoofdlamp is voorzien van het unieke "Fusion Beam" lichtbundel patroon wat de kracht en de finesse van twee lenzen combineert. Daarnaast heeft de H19R een rode LED om het nachtzicht zo goed mogelijk te behouden. Op de hoofdlamp zit een kop die 95 graden verstelbaar is, waardoor u altijd licht heeft op de plek waar dit gewenst is. Met zijn 3500 lumen aan licht heeft de lichtbundel een bereik van ongeveer 300 meter. Dit alles maakt deze hoofdlamp van Led Lenser de beste hoofdlamp voor zowel professionals als normale gebruikers die hoge eisen stellen aan een hoofdlamp.

Princeton Tec, Nite Ize of Olight

Heeft u liever de beste hoofdlamp van een ander merk? We hebben ook nog diverse hoofdlampen van Princeton Tec, Nite Ize en Olight. Kijk eens naar de Princeton Tec VIZ TAC MPLS LED Hoofdlamp, de Olight Array S2 Hoofdlamp of de Nite Ize Radiant 170 Hoofdlamp. Dit zijn stuk voor stuk hoofdlampen van zeer hoge kwaliteit die niet zouden misstaan als de beste hoofdlamp voor u.  

Beste hoofdlamp bestellen

Wilt u graag de beste hoofdlamp bestellen bij Survivalwinkel.nl? Doe dat dan eenvoudig en snel in onze webshop, dan ontvangt u binnen 24 uur een orderbevestiging van ons. Heeft u vragen over één van onze hoofdlampen? Of wilt u meer weten over één van onze vele andere producten? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs bij onze showroom in Deventer, dan helpen we u graag verder. Als de survivalspecialist van Nederland staan wij graag voor u klaar.