Winkelwagen 0
€ 0,00

adidas

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Adidas schoenen

Bij Survivalwinkel hebben we een zeer breed aanbod aan werkschoenen, waaronder professionele veiligheidsschoenen van Adidas. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan de Adidas GSG 9.2 en de Adidas GSG 9.7. Adidas werkschoenen zijn erg populair onder mensen die op zoek zijn naar een lichte, functionele schoen tijdens hun werkzaamheden. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan professionals bij de politie, justitie en de overheid.

Adidas GSG 9.2

De Adidas GSG 9.2 dienstschoen is een echte bestseller binnen de categorie van tactische schoenen. Dankzij zijn comfortabele pasvorm en lichte gewicht is deze schoen de eerste keuze voor veel mensen die op zoek zijn naar een nieuw paar werkschoenen. De Adidas GSG 9.2 heeft een speciaal ontwikkelde tactische buitenzool met een goede grip en is geschikt voor verschillende ondergronden dankzij het gebruik van de TRAXION-noppenzool. De Adidas GSG 9.2 heeft ook een speciaal orthopedisch voetbed wat extra comfort en steun geeft aan uw voeten. Daarnaast werkt de zool van de Adidas GSG 9.2 schokdempend, waardoor uw voeten en benen minder belast worden tijdens het werken. Aan de achterzijde van de schacht van de Adidas GSG 9.2 is Adiprene verwerkt. Dit zorgt voor een optimale drukvermindering van de hiel en achillespees tijdens langdurige belasting of inspanning. De Adidas GSG 9.2 is dus een betrouwbare en goede keuze in uw zoektocht naar (Adidas) werkschoenen.

Adidas GSG 9.7

Een vergelijkbare schoen met de Adidas GSG 9.2 is de Adidas GSG 9.7. Deze Adidas werkschoen is net als de Adidas GSG 9.2 uitermate licht en biedt een comfortabele pasvorm. De Adidas GSG 9.7 loopt als een sneaker en is speciaal ontworpen voor politie, justitie, de overheid en iedereen die een lichte, functionele schoen weet te waarderen. De schoen is waterafstotend en ademend tijdens het dragen, waardoor uw voeten goed droog blijven. Daarnaast heeft de schoen een olie- en slipbestendige buitenzool, waardoor de kans op uitglijden ook uitermate klein is. Ten slotte beschikt deze Adidas werkschoen, net als de Adidas GSG 9.2, over goede schokabsorberende eigenschappen en vermindert deze de druk op de hiel en achillespees tijdens langdurige inspanning.

Contact voor de Adidas GSG 9.2 of Adidas GSG 9.7

Bent u op zoek naar Adidas werkschoenen, zoals de Adidas GSG 9.2 of de Adidas GSG 9.7? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op of bestel ze direct online bij Survivalwinkel. Dan gaan we zo snel mogelijk voor u aan de slag. Heeft u interesse in een van onze vele andere producten? Neem ook dan contact met ons op, dan helpen wij u graag verder.