Winkelwagen 0
€ 0,00

Gereedschap

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-6 van 26

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-6 van 26

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Gereedschap

Voor zowel beginnende, als bevorderde deelnemers van survivallen, zijn gereedschappen van onschatbare waarde. Kwalitatief hoogwaardige gereedschappen wel te verstaan. Gereedschappen zijn bij het survivallen nuttig, omdat deze je helpen de ruige omgeving waar jij je in bevindt, te manipuleren en aan te passen op een manier dat anders extreem moeizaam zou gaan. Gelukkig heeft Survivalwinkel.nl voor jouw alle gereedschappen die je maar nodig zou kunnen hebben tijdens jouw tijd in de wildernis.

Bijlen, machetes en kapmessen van Survivalwinkel.nl

Handbijlen, machetes en kapmessen zijn zeer veelzijdige gereedschappen die kunnen worden gebruikt voor allerlei doeleinden, zoals het kappen van takken, het maken van houtsplinters voor vuur, en het bewerken van materialen zoals leer en metaal. Daarom zijn deze gereedschappen van onschatbare waarde in een survival situatie. Het maken van onderdak, kampvuur en het bewandelbaar maken van ongerepte routes wordt een fluitje van een cent met de diverse bijlen en kapmessen van Survivalwinkel.nl

Handzagen

Portable zagen. Opklapbaar, lichtgewicht en in de hand te houden. De zagen van Survivalwinkel.nl geven het voordeel van bijlen en kapmessen, zonder het extra gewicht. Snijd takken, touw en vruchten met handzagen van erkende merken zoals Outdoor en Fiskars.

Portable scheppen en spades

Scheppen en spades zijn een survivalist’s beste vrienden. Zolang deze spades van goede kwaliteit zijn, kunnen ze elke klus klaren. Naast de voor de hand liggende mogelijkheden zoals het verplaatsen van grond voor het aanleggen van tuintjes, latrines of funderingen voor een stevige hut, kunnen de scheppen en spades van Surivalwinke.nl zo veel meer voor je betekenen. Het diverse aanbod van scheppen en spades bied je de keuze uit de ‘typische’ lichtgewicht spades, militaire pioniersscheppen die geheel opklapbaar zijn of zelfs multifunctionele scheppen. Die laatste categorie is ideaal voor de survivalist die aan één tool genoeg heeft en zo lightweight mogelijk aan het avontuur wil beginnen.

Onderhoud van Survivalwinkel gereedschap

Het is belangrijk om te onthouden dat het bezitten van gereedschap alleen nuttig is als je ook weet hoe je het moet gebruiken. Het is daarom aan te raden om te oefenen met het gebruik van deze gereedschappen voordat je ze nodig hebt in een noodsituatie. Daarbij zijn de gereedschappen ook alleen betrouwbaar en bruikzaam als ze goed worden onderhouden. De producten zijn op levering al direct te gebruiken, maar slijtage en en uitronden of het bot worden van de lemmeten is onvermijdelijk bij intensief gebruik.  Er zijn online veel bronnen te vinden die helpen bij het onderhouden van je gereedschap, zodat deze jaren mee kunnen. De stalen lemmeten van veel van onze producten zijn gemakkelijk te slijpen en vergen geen speciale handelingen.