Winkelwagen 0
€ 0,00

Zagen

Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Zagen

Handzagen zijn een belangrijk hulpmiddel voor iedereen die werkt met hout. Ze zijn een geweldig alternatief voor elektrische zagen, vooral wanneer je op locatie werkt of in een omgeving waar geen elektriciteit beschikbaar is, of beperkte ruimte hebt. Handzagen zijn ook handig voor precisiewerk, omdat je de zaag met je handen kunt bewegen en dus preciezer kunt zagen.

Er zijn veel verschillende soorten handzagen op de markt, afhankelijk van het soort werk dat je gaat doen. In de context van Survivalwinkel.nl, behoren pocket saws, ofwel handzagen tot het assortiment. Deze zagen kun je in de palm van je hand houden.

Een andere belangrijke factor bij het kiezen van een handzaag is de tandvorm. Er zijn drie soorten tandvormen: vlak, gekromd en gehard. Vlakke tanden zijn geschikt voor het zagen van hout met een gladde nerf, terwijl gekromde tanden beter zijn voor hout met een ruwe nerf. Geharde tanden zijn gemaakt van gehard staal en zijn daardoor extra sterk en duurzaam, wat ze geschikt maakt voor zware werkzaamheden.

Pocket Saw Fold

Bij Survivalwinkel.nl hebben we vier verschillende handzagen in het assortiment. Zo hebben wij van Nordic de Pocket Saw Fold. Een inklapbare zaag die in de broekzak van de gemiddelde werkbroek past. De verwisselbare zaagbladen die compatibel zijn met pocket saw zorgen ervoor dat deze door verschillende materialen kan zagen zoals hout, kunststof, keramiek en vlees.

Outdoor Opklapbare Handzaag

Voor de wat survival gerichtere avonturier hebben wij de Outdoor Opklapbare Handzaag. Deze zaag is door de grove vertanding ideaal voor het versnijden van vochtig, groen hout. Deze handzaag is geschikt voor het verzamelen van kleine takken voor een kampvuur, of voor het opzagen van middelgrote stammen voor onderdak.

Outdoor Handzaag

Robuust, straight-forward, no nonsense. De Outdoor Handzaag is de standaarduitvoering van een handzaag. Deze zaag heeft twee verschillende vertandingen; een grove en een fijne vertanding. Deze handzaag is het beste te combineren met een handbijl van Survival winkel voor het sprokkelen van brandhout.

Fiskars Xtract SW73

De Fiskars Xtract SW73 cm is een complete handige outdoor handzaag met een wat grovere zaagblad vertanding. De grovere vertanding van de outdoor zaag is met name erg geschikt voor wat groen en vochtig hout. Het compacte ontwerp van de zaag maakt het mogelijk om te werken in kleinere ruimtes of in de vrije natuur.

Bestel jouw zagen vandaag

Je kunt bij Survivalwinkel.nl elke wensbare soort handzaag aanschaffen. De zagen zijn allemaal lichtgewicht en gemakkelijk opbergbaar. Bestel vandaag jouw handzaag en ontvang zo snel mogelijk jouw pakket. Let wel, bestellingen onder de €100,- dragen €7,50 verzendkosten met zich mee. Bestellingen met een buitenlandse bestemming (België of Duitsland) hebben altijd een fee van €7,95 over de prijs.