Winkelwagen 0
€ 0,00

Vuur Maken

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-6 van 23

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-6 van 23

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Vuur maken

Vuur maken ondanks slechte weersomstandigheden? Dit kan met de vuurmakers van Survivalwinkel! Hout zult u zelf moeten sprokkelen, maar in onze webshop vindt u verder alle hulpmiddelen die u nodig heeft om vuur te maken tijdens outdoor activiteiten zoals kamperen en survivallen. Lucifers, firesteels, tinders of een fornuis, met onze handige vuurmakers slaagt u er zelfs tijdens harde wind of regen in om vuur te maken. Survivalwinkel zorgt ervoor dat u nooit meer voor hetere vuren komt te staan in noodsituaties.   

Vuurmakers

Vuurmakers zijn essentiële hulpmiddelen voor buitenactiviteiten en omstandigheden waarin u snel vuur moet maken. Door de juiste technieken en gereedschappen te combineren is vuur maken nooit meer een probleem. Als u de skills heeft, hebben we bij Survivalwinkel de tools. Neem bijvoorbeeld de Exotac FireROD Zwart firesteel of de Exotic Nano Striker XL Zwart. Dit zijn ideale vuurmakers die vonken met hoge temperaturen produceren en kunnen zo’n 3000 keer een strike maken om het vuur maken te starten. Lucifers blijven ook altijd zeer geschikte, snelle vuurmakers en daarom bieden wij deze ook in stormproof uitvoering aan. Stormproof lucifers zijn speciale lucifers die onder alle omstandigheden (wind en regen) makkelijk ontbranden en worden geleverd in een waterdichte container met schroefdop. Zo kunt u bij Survivalwinkel terecht voor vuurmakers die aansluiten bij al uw behoeftes en skills.

Firesteel kopen bij Survivalwinkel

Wilt u gemakkelijk en snel vuur maken met hout? Een firesteel kopen is de perfecte keuze voor u. Een firesteel is een van de meest betrouwbare tools om vuur te maken in iedere situatie. Ze gaan lang mee en zijn vaak compact, waardoor ze perfect geschikt zijn voor uw survivaluitrusting. Firesteel kopen doet u bij Survivalwinkel. In ons uitgebreide assortiment is het vinden van uw ideale vuurgereedschap geen probleem. Kiest u voor de Exotac Nano Striker XL Gun Metall, dan ontvangt u een waterdichte firesteelset met daarin alle materialen om vuur te maken. Een extra voordeel is de opbergruimte, waar tinder of tondel kan worden opgeslagen. Zo heeft u het complete vuurgereedschap altijd bij de hand. Vuur maken met hout was nog nooit zo makkelijk. Firesteel kopen kan gemakkelijk via onze webshop of de fysieke Survivalwinkel in Deventer.

Vuur maken met hout

Vuur maken met hout kan op verschillende manieren die we niet allemaal zullen benoemen. Hieronder geven we kort uitleg over een eenvoudige methode die effectief is met onze producten. Vuur maken met hout doet u door met een staaf metaal of achterkant van een zakmes langs de firesteel te schrapen, zodat er vonken kunnen worden opgevangen in het tondelmateriaal of natuurlijke brandstoffen. Als het vervolgens begint te gloeien blaast u het zachtjes aan en bouwt het op met dunne takjes, gevolgd door dikkere takken. Vuur maken met hout is gemakkelijk door de vuurmakers in onze webshop aan te schaffen. Harde wind of zware regenval vormt geen enkel probleem. Firesteel kopen? Bekijk wat we voor u kunnen betekenen en oefen vuur maken met hout, zodat u altijd weet wat te doen in noodsituaties.

Uw survivalspecialist

Survivalwinkel is uw tactische specialist met een uitgebreid assortiment aan (survival)uitrusting. De kwaliteit en functionaliteit van onze producten kunnen we garanderen, doordat onze producten worden getest door experts in het werkveld zelf. Bestellen kan eenvoudig en snel in onze webshop of kom langs in onze winkel in Deventer. Heeft u nog vragen over vuur maken of andere zaken? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen u graag verder.