Winkelwagen 0
€ 0,00

Outdoor schoenen

Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Outdoor schoenen

Tijdens wandelingen of ondernemingen in gebieden met instabiele of variërende grond, is het prettig om het juiste schoeisel te dragen. De outdoor schoenen van Survivalwinkel.nl zorgen ervoor dat je ondanks de omstandigheden veel grip hebt op de ondergrond. Ook kun je inzetten voor trainingsdoeleinden voor bijvoorbeeld defensie. Onze outdoor schoenen zijn immers snijwerend, sterk beschermend, maar tegelijkertijd extreem licht en comfortabel.

Vrije tijd

Onze outdoor schoenen zijn geschikt voor zowel overheidsdiensten als particulieren. Particulieren maken vaak gebruik van onze schoenen wanneer zij gaan ‘survivallen’, wandelen, hiken, klauteren of aan alpinisme doen. Voor deze actieve vrijetijdsbesteders bieden wij een variabel assortiment aan. We zetten de populairste producten uit dat assortiment voor je op een rij.

  1. Magnum Store Trail Lite. Deze schoen is beschikbaar in verschillende kleuren. Doordat hij zo licht is, sluit hij ondanks de goede bescherming comfortabel aan op je voet en voelt hij niet als een blok aan je been.
  2. Haix Black Eagle Adventure 2.2. Dit zijn de populairste schoenen voor outdoor in onze webshop. Ook deze schoen is in meerdere kleuren en versies beschikbaar. Hij is ontworpen om functionaliteit en snelheid te combineren in 1 concept.
  3. Pentagon Kion. Deze seamless schoen heeft een fraai design en kenmerkt zich door drukplekken op de voet te vermijden. Het coole uiterlijk maakt dit tot een gedegen vrijetijdsschoen.

Overheidsdiensten

Hoewel de eerdergenoemde vrijetijdsschoenen ook uitstekend als outdoor schoenen voor overheidsdiensten (zoals ambulancepersoneel of defensie) kunnen fungeren, lichten we graag nog een schoen uit, die hier nog iets beter bij past: de Garmont Nemesis 6.2 GTX. Deze schoen is een nieuw tactisch concept en defensie. Hij is waterafstotend, heeft extreem goede grip en – misschien wel het belangrijkste van alles – is officieel gecertificeerd met level 5, het hoogste beschermingslevel. Tegelijktijdig blijft de schoen ontzettend comfortabel om te dragen, is hij stabiel, ademend en licht (net 1 kilogram).

Meer dan outdoor schoenen

Survivalwinkel.nl is de expert in survival- en uitrustingsspullen voor professionele overheidsdiensten, maar dus ook voor particulieren. Wij verkopen kampeerspullen, tools, uitrusting, kleding, schietsportaccessoires en airsoft-gereedschap. Kortom, naast schoenen voor outdoor, bieden wij nog veel meer outdoor spullen aan.

Contact

Heeft u vragen over een van onze diensten of producten? Dat kunnen wij ons goed voorstellen. Neem gerust contact met ons op. Ons team helpt u graag verder en beantwoordt uw vragen.