Winkelwagen 0
€ 0,00

Messen

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 74

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 74

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Messen

Het doel van Survivalwinkel.nl is de consument voorzien van producten die ertoe doen in een survival situatie. Messen zijn hier een groot onderdeel van. Hoewel messen een taboe oproepen, zijn ze een essentieel onderdeel van de uitrusting van elke survivallist, militair en politieagent. Bij Survivalwinkel.nl bieden we een breed assortiment messen aan van keukenmessen tot trainingsmessen om te oefenen op levensbedreigende situaties.

Keukenmessen

Keukenmessen zijn een belangrijk onderdeel van elke keuken en worden gebruikt voor het snijden, hakken en maken van allerlei soorten voedsel. Ze zijn meestal gemaakt van roestvrij staal en hebben verschillende vormen en maten, afhankelijk van de taak die ze moeten uitvoeren. Bijvoorbeeld, een groot, breed mes met een gekarteld lemmet wordt gebruikt om groenten te snijden, terwijl een kleiner mes met een puntig lemmet wordt gebruikt voor precisiewerk zoals het schillen van fruit. Bij Survivalwinkel.nl hebben we verschillende meerdelige keukensets die je meteen voorzien van de keuken essentials.

Reddingsmessen

Reddingsmessen zijn speciaal ontworpen om mensen in nood te helpen. Ze zijn vaak uitgerust met speciale functies zoals een glasbreker of zaag, die kunnen worden gebruikt om iemand uit een autowrak of andere benarde situatie te bevrijden. Ze zijn ook vaak voorzien van een koord of riemclip, zodat ze gemakkelijk aan de riem of tas kunnen worden bevestigd voor snelle toegang. In het bijzonder de ESP RKY-02 Rescue Knife heeft een specifieke functie, het versnijden van gordels in een auto-ongeluk of vergelijkbare situatie.

Gevechtsdolken

Gevechtsdolken zijn kleine messen die zijn ontworpen voor gebruik in gevechten. Ze zijn meestal gemaakt van sterk en duurzaam materiaal zoals roestvrij staal of koolstofstaal, en hebben vaak een puntig of recht lemmet voor maximale doeltreffendheid in gevechtsomstandigheden. Ze worden vaak gedragen door soldaten en politieagenten als een secundair wapen. Tactische messen lijken in veel opzichten ook op gevechtsdolken, met het verschil dat tactische messen gebruikt kunnen worden in survivallist situaties. Tactische messen kunnen namelijk beter gebruikt worden voor het snijden van materiaal, naast het steken van een doelwit.

Machetes en kapmessen

Volgend op tactische messen voor survivallists, zijn de machetes en kapmessen. Deze messoorten zijn bij uitstek geschikt voor survivallists die de bebossing opzoeken. Bekijk ons aanbod aan machetes en kukris aandachtig om de meest geschikte te vinden voor jouw avontuur.

Trainingsmessen

Geschikt voor politietraining en het oefenen op specifieke situaties. Trainingsmessen van Survivalwinkel.nl helpen het nabootsen van levensbedreigende situaties met soft tips. Zowel de lengte als het gewicht van het trainingsmes zijn vergelijkbaar met echte messen om het effect na te bootsen.

Disclaimer voor de messenverkoop

Met uitzondering van onze accessoires en trainingsmessen, verkopen wij geen messen aan personen onder de 18 jaar. Door een mes te bestellen verklaar je 18 jaar of ouder te zijn. Een dergelijke bestelling dient ook te worden gedaan met legitimatieverificatie. Deze zullen wij aandachtig bekijken en verifiëren alvorens wij de bestelling bevestigen.