Winkelwagen 0
€ 0,00

Tenten

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 7-8 van 8

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 7-8 van 8

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina

Survival tent

Gaat u kamperen of survivallen en bent u nog op zoek naar een survival tent? Bekijk dan eens het aanbod van Survivalwinkel. Wij bieden namelijk diverse survival tenten aan van hoge kwaliteit. Zo hebben wij tenten die geschikt zijn voor één persoon, maar bieden we ook survival tenten voor twee, drie of vier personen. Dus ook wanneer u gaat kamperen of survivallen met anderen, kunt u bij ons terecht. De prijzen van de tenten van Survivalwinkel lopen uiteen tussen de €34,95 en de €104,95 en zijn grotendeels afhankelijk van de grootte en het aantal personen dat erin past.

Eenpersoons survival tent

Een betrouwbare survival tent voor één persoon is de veldbed Tent Olive. Deze tent is speciaal ontworpen om boven op een veldbed te monteren. De veldbed tent biedt comfort en beschermt tegen de regen, wind en zon. De  veldbed tent is waterdicht dankzij de PU-gecoate polyester stof en beschermt tegen insecten en muggen dankzij de geïntegreerde mesh-panelen. Daarnaast is de veldbed tent voorzien van extra lange flappen aan de zijkant die tot de grond komen. Hierdoor bent u in staat om materialen of bagage onder het veldbed veilig te bewaren. De veldbed Tent Olive is dus een goede en betrouwbare keuze voor mensen die op zichzelf gaan kamperen of survivallen.

Tweepersoons survival tenten

Bij Survivalwinkel bieden we diverse tweepersoons survival tenten aan. Zo hebben we de Flecktarn tweepersoons koepeltent, een compacte en praktische survival tent voor een aantrekkelijke prijs. De tent is ideaal voor outdooractiviteiten en uitstapjes om, wanneer nodig, beschutting en/of onderdak te creëren. Een voordeel van deze survival tent is dat hij eenvoudig en snel in en uit elkaar te zetten is. Daarnaast komt de survival tent met een speciale opberghoes, waardoor de tent compact en simpel te vervoeren en op te bergen is. Deze tent is ook beschikbaar in twee andere camouflage kleuren, namelijk de Multicam tweepersoons koepeltent en de Woodland tweepersoons koepeltent.

Drie- of vierpersoons tenten

Gaat u met uw gezin of een aantal vrienden kamperen of survivallen? Dan is het ook mogelijk om een drie- of vierpersoons survival tent te gebruiken. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Ranger drie persoons Tunneltent Oliv, een ruime en praktische survival tent voor een aantrekkelijke prijs. De tent is geschikt voor drie personen, maar kan ook als ruimte tent voor twee personen worden gebruikt. De tent beschermt u tegen de wind en de zon, maar biedt ook bescherming tegen de meest gangbare regenbuien. Heeft u een tent voor vier personen nodig? Dan biedt de Ranger vier persoons Tunneltent Oliv de oplossing. Deze survival tent is ruim opgezet en heeft een slaapcompartiment, een tussenruimte en een opslaggedeelte voor bagage en uitrustig. Daarnaast is de tent, ondanks zijn formaat, eenvoudig en snel op te zetten en af te bouwen.

Contact Survivalwinkel

Voor het aanschaffen van een survival tent bij u bij Survivalwinkel dus aan het juiste adres. Of het nou gaat om een tent voor een, twee, drie of vier personen, wij helpen u graag. Heeft u interesse in een van onze survival tenten of heeft u vragen over een van onze andere producten? Neem dan gerust contact met ons op, dan helpen wij u graag verder.