Winkelwagen 0
€ 0,00

Pouches- en Patroonhouders

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 49-54 van 79

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 49-54 van 79

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Patroonhouders en mag pouches

Wilt u de magazijnen voor uw vuurwapen en andere tactische voorwerpen veilig kunnen opbergen en tegelijkertijd snel bij de hand hebben? Dan mogen de patroonhouders en mag pouches van Survivalwinkel.nl niet ontbreken in uw uitrusting. Onze patroonhouders zijn speciaal ontworpen voor wetshandhaving, militaire operaties, survival en Airsoft en hebben fijne eigenschappen. In ons aanbod vindt u niet alleen betrouwbare patroonhouders en mag pouches met veel opbergruimte, maar ook bieden ze optimaal comfort tijdens uw werkzaamheden of activiteiten. Dus werkt u regelmatig met vuurwapens? Dan zijn onze tactical pouches en patroonhouders onmisbaar om de efficiëntie en veiligheid bij het gebruik van uw geweer te verbeteren. Bestel patroonhouders en uw gehele uitrusting simpel en voordelig bij Survivalwinkel.nl!

Tactical mag pouches

Tactical mag pouches, ook wel patroonhouders, zijn bedoeld om magazijnen van vuurwapens gemakkelijk en veilig te vervoeren. Tactical mag pouches zijn ideaal om uw wapen snel te herladen met nieuwe munitie en om meerdere voorwerpen verborgen aan uw riem of op uw vest te dragen. Veel van onze patroonhouders en mag pouches bieden ruimte om naast dubbele munitie, ook zelfverdediging wapens als pepperspray of zakmessen op te bergen. Gebruikt u bijvoorbeeld een Walther P99Q, Glock of Beretta M9? Dan is de Tasmanian Tiger DBL Pistol Mag Pouch een uitstekende keuze. Al uw voorwerpen zitten stevig en goed beveiligd vast in onze patroonhouders en tactical mag pouches, zodat niks onbedoeld verloren kan raken. Bekijk nu ons aanbod in multifunctionele patroonhouders.   

Tactical pouches met MOLLE-systeem  

Bij Survivalwinkel.nl vindt u ook een ruim aanbod aan patroonhouders en tactical pouches met MOLLE-systeem. Deze pouches tactical stellen u in staat om allerlei uitrusting en accessoires zoals zaklampen, multitools en munitie op te bergen én met behulp van het MOLLE-systeem met lussen kunt u ze gemakkelijk op uw vest, riem of rugzak bevestigen. Tactical pouches en patroonhouders maken uw uitrusting compleet en bieden altijd snelle toegang tot uw belangrijkste voorwerpen. Zo bepaalt u zelf op welke plek van uw lichaam of uitrusting u de patroonhouders en pouches tactical wilt dragen. Onze tactical pouches zijn gemaakt van robuuste materialen, zodat ze goed bestand zijn tegen slijtage, scheuren en welke ruwe omstandigheden u ook mee te maken krijgt. Snelle toegang tot uw materialen? Pouches tactical is wat u nodig heeft.

Grenade pouch bij Survivalwinkel.nl    

Naast patroonhouders heeft u bij uw tactische operatie ook een grenade pouch nodig, om uw hand- of smokegranaten veilig en snel bij de hand te hebben. Onze grenade pouches zijn voorzien van veilige sluitingen, zodat er niks fout kan gaan. Bij ons vindt u patroonhouders en grenade pouches die ruimte bieden voor één of meerdere voorwerpen. Veelgebruikte patroonhouders en pouches zijn die van het merk Tasmanian Tiger. Wilt u alles uit uw operatie halen? Dan mogen deze niet ontbreken in uw uitrusting.

Alles op het gebied van patroonhouders en uitrusting

Bij Survivalwinkel.nl bent u aan het juiste adres voor patroonhouders en alles op het gebied van (survival)uitrusting. Alle patroonhouders, mag pouches en producten die wij aanbieden worden getest door professionals uit het werkveld. Zo kunnen we optimale prestaties en de beste kwaliteit garanderen. Haal nu alles uit operaties en activiteiten en maak uw uitrusting compleet met hoogwaardige patroonhouders. Meer informatie of vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn uw betrouwbare specialist.