Winkelwagen 0
€ 0,00

Slaapzakken

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 7-9 van 9

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 7-9 van 9

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina

Modulaire slaapzak

Op zoek naar een flexibele en efficiënte oplossing om te kunnen slapen in verschillende (weers)omstandigheden? Dan biedt een modulaire slaapzak van Survivalwinkel.nl de perfecte uitkomst. Een modulaire slaapzak bestaat uit meerdere lagen (die afzonderlijk gebruikt kunnen worden), waardoor deze comfort en bescherming biedt aan gebruikers tijdens warme zomernachten óf juist extreme winterkou. In ons aanbod vindt u veel modulaire legerslaapzakken in een mummievorm, deze zijn speciaal ontworpen om zoveel mogelijk warmte vast te houden. Een modulaire slaapzak wordt vaak gebruikt tijdens leger- of outdooractiviteiten, omdat u ze makkelijk op wisselende temperaturen en omgevingen kunt afstemmen. Dus brengt u uw nachten vaak in de buitenlucht door? Dan mag een betrouwbare “mummie” slaapzak niet ontbreken in uw uitrusting.   

Waaruit bestaat een modulaire legerslaapzak?

Een modulaire legerslaapzak bestaat doorgaans uit een binnen- en buitenslaapzak die de gebruiker heerlijk laat overnachten bij temperaturen tussen de -23°C en 46°C graden. De binnenste slaapzak is licht en ademend en ideaal voor warme temperaturen, waar de buitenste slaapzak dikker en beter geïsoleerd is voor koele omstandigheden. Is het echt koud? Dan kan de buitenste over de binnenste slaapzak worden gedragen voor extra warmte. Zo kun je met een modulaire slaapzak gedurende alle seizoenen optimaal buiten slapen. De robuuste materialen en het fijne ritssysteem maken ze stevig en zeer toegankelijk. Bovendien is een modulaire legerslaapzak gemakkelijk en compact mee te dragen in uw uitrusting, met behulp van een handige compressiezak. In ons aanbod vindt u verschillende modellen die de ideale oplossing bieden voor een goede nachtrust.

Modulaire slaapzak defensie

Een modulaire slaapzak wordt veel gebruikt bij defensie en andere militaire operaties, maar ook tijdens uw survivalactiviteiten is het een absolute must-have. De ademende, waterdichte stoffen beschermen u optimaal tegen wind en regen en bieden het nodige comfort om goed uit te kunnen rusten. Onze modulaire slaapzak defensie heeft een camouflage kleurstelling, die u geheel in de omgeving laat opgaan. Bovendien kan een modulaire slaapzak uitstekend worden gebruikt voor noodsituaties en reddingsoperaties. Door het gemak en de aanpasbaarheid biedt een modulaire slaapzak defensie de perfecte slaapoplossing voor avonturiers en professionals die in diverse klimaten actief zijn. Shop nu snel en voordelig bij Survivalwinkel.nl!

Survivalwinkel.nl: uw specialist in uitrusting

Modulaire slaapzak kopen? Survivalwinkel.nl heeft wat u nodig heeft. Wij zijn uw betrouwbare specialist en hebben alles om uw buitenuitrusting compleet te maken. Alle producten in ons assortiment worden getest in het werkveld, zodat wij u de beste functies en kwaliteit kunnen garanderen. Bestel via onze webshop en profiteer van gratis verzending vanaf €100,- of kom langs in onze winkel. Voor meer informatie of vragen, verzoeken we u om contact op te nemen. Onze specialisten helpen u graag verder.